Zaterdag 4 mei 2013, heerlijk!

Jazeker, het was heerlijk!
Echt heel lekker weer, met een zonnetje en een briesje.
Echt heel leuke cursisten met heel leuke honden.
Echt heel goed dat er tijdens de puppengroep al drie verschillende gezinnen kwamen kijken en informatie over de lessen wilden hebben. Het kwam dus wel goed uit dat ik tijdens die groep “vrij” ben, want die mensen hadden best veel vragen. Geweldig!

Mijn Basisgroepje was klein met vijf vrouwen, de beide heren hadden zich afgemeld. Maar wat een lekker groepje is dat zeg, vond John nu ook! Hij gaat ze de komende weken begeleiden omdat ik even uit de running ga zijn.
We moesten ze wel even aan het schrikken maken, op 25 mei hebben ze toets!
En dat gaat lukken, dat lieten ze allemaal nu al zien. Zelfs de Frenchies Oscar en Bram gingen “af” en “plat”, en Labradortje Ollie kan ook liggen op commando! Grote Labrador James had zijn kop er minder goed bij dan anders, maar dat heb je zo wel eens in de loopse-teven-tijd. Bichonnetje Tibo was zijn eigen beminnelijke zelf, met zowaar toch al aardig wat vorderingen in de diverse oefeningen. Bazin, klasse!

Voor mijn Rally-O groep had ik een niet al te moeilijk parcours uitgezocht, zodat de lieve cursiste die mij volgende week gaat vervangen er nog even lekker in kon komen.
Wat blijkt nou, ze willen volgende week een Versatility parcours! Nou, dat kan hoor, dat ga ik voor jullie regelen!

De SHH groep van RJ is ook naar een toets aan het toewerken, de eindtoets. Op 25 mei mogen zij laten zien dat ze een Sociale Huis Hond hebben. En ik geloof in ze, dat gaan ze allemaal gewoon doen!

Na het opruimen kon ik nog net een oprijdende auto van het terrein sturen, die kwam voor de safariboot van het UL. De afspraak was dat er altijd iemand van het UL bij is om het parkeren in goede banen (en niet op ons terrein) te leiden, maar die kwam pas toen ik ook al een tweede auto had kunnen laten verwijderen. Die bleef “over” toen al onze cursisten al weg waren, en bleek ook van een safariboot bezoeker te zijn. Gelukkig troffen we hem nog bij de Rijn.

We moeten nog maar weer eens in overleg met het UL. Als wij weg gaan doen we het hek op slot, en we vinden het niet prettig om later in de middag door scheldende mensen gebeld te worden dat we nú en metéén dat hek moeten komen openen.
Die mensen beseffen waarschijnlijk niet dat ze op privé terrein parkeren. Hoe zouden ze het vinden als ik mijn auto in hún tuin parkeer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s