Zaterdag 19 januari 2013, koud hè?

Het had de hele week al gevroren, én gesneeuwd.
Maar toch gingen de lessen door. Uiteraard zou ik haast zeggen, zolang het niet onweert of ijzelt gaan we gewoon aan de slag met bazen en honden.
Vanwege de kou korten we de lessen mogelijk wat in, dat dan weer wel.

Van de puppen hadden we maar één of twee afmeldingen, dus alle drie de instructeurs hadden genoeg te doen.
Leuk is dat trouwens, dat de bazen zo enthousiast zijn dat ze zelfs met deze felle kou present waren. En present bleven!
Ik kan natuurlijk alleen maar voor mezelf praten, maar toen RJ zei dat het tijd was om de les in te korten, bleek het tot mijn verrassing ook al bijna “gewoon” tijd te zijn. Dat overkomt me wel vaker met deze groep, dat het al tijd is voordat we het in de gaten hebben omdat we zo lekker bezig zijn. Heerlijk, zo’n groep!

Bij de Basis groepen heb ik mijn groepje voor een keertje overgedragen aan John, zo beroerd voelde ik me ineens.
Er waren veel afmeldingen voor beide groepen, dus in totaal had hij nou zes of zeven cursisten en dat is bést te doen. Zeker met zo’n fijne assistente als Janneke erbij, die je met een gerust hart iemand kunt laten begeleiden.
Ik was op tijd weer terug om ze nog te zien spelen na de les. Hartverwarmend, een paar cursisten hadden meegekregen dat ik niet lekker was geweest en vroegen heel bezorgd of dat ik de rest van de dag wel zou kunnen volhouden. Ik kreeg op mijn hart gedrukt dat ik vooral voorzichtig met mezelf moest zijn en rustig aan moest doen.
Dank jullie wel!

De Rally-O groep bestond uit twee echte cursisten dus nam ik Bandit erbij en liep zelf ook mee. Zo leuk om te doen, zelfs als die blonde Bandit afgeleid wordt door de baas (RJ) op het veld ernaast. Is wel werken dan voor mij, maar ach, daar word je warm van.
De andere dames deden het heel prima, volgens mij kunnen we zo een demogroepje opstarten met die twee!

Na de les om ongeveer half één hebben John en ik de Rally-O boel opgeruimd, en daarna de rest van de spullen ook maar van het veld gehaald want de cursisten gingen ook al naar huis.
Het doosje brokjes voor Dorit bleek nog steeds in de keet te staan, ach, misschien neemt ze het volgende week wel mee naar huis.

Heerlijk zo’n dag, met fijne cursisten, leuke honden, heerlijk (koud maar droog en zonnig) weer, en met als bonus een nieuwe assistent!
Heerlijk ook weer thuis, verwarming aan, warm visje, en een warm dekentje voor na het visje op de bank…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s