Zaterdag 8 december 2012, sneeuwpret!

Vrijdagavond begon het al met sneeuwen. Zachtjes, dat wel. Maar toch.
Zaterdagmorgen om half zeven gingen de wekkers af in huize De Bruin, en was de wereld wit.
Mooi wit is niet lelijk, maar wat lag er véél!
En wat bleek het koud te zijn! Min acht, volgens ons weerstationnetje!
Gelukkig was er voorspeld dat het zonnig zou worden, maar goed, om half zeven lijkt het daar nog niet op in het diepe donker van de nanacht.

Het was voor mij nog een toer om op het veld te komen.
Mijn auto stond een straat verderop, en bleek stevig bevroren te zijn. Ik kreeg met enig trekwerk de portieren open, maar toen bleek het achterportier niet meer in het slot te willen vallen.
Heb ik dat, een opengevroren slot.
Motor gestart, verwarming op 35 gezet, en eerst maar eens begonnen met alle ramen weer doorzichtig te maken. Dat nam nogal wat tijd want de meeste ramen bleken ook ijs aan de binnenkant te hebben, en de blowers komen niet bij het achterraampje.
Tegen de tijd dat ik klaar was was ook het slot weer ontdooid en kon ik de deur dichtdoen. Met een openzwaaiend achterportier ga ik echt niet rijden hoor!

Om de één of andere reden waren een hoop puppenbazen niet komen opdagen. Dit keer kwam dat nog goed uit ook omdat RJ en John mijn groep ook erbij moesten nemen.
Op school aangekomen bleek ik net op tijd te zijn om een cursist op te vangen die onwel werd. Sneu, zo’n spierwitte snoet, en maar gauw in een stoel naast de vuurton geparkeerd. Schuldgevoel is niet nodig hoor, kan gebeuren toch.

Een uur later hadden we de Basis groepen en nog een puppengroep, en dat was lekker druk.
Met mijn Basis 2 groep nog even alles voor de toets van volgende week doorgenomen, die gaan daar best goed doorheen komen denk ik. Als ze de kop er maar bij houden!

De Rally-O groep was wat kleiner dan gewend, dus had ik Bandit er maar weer eens bij gepakt. Dikke pret natuurlijk, hij kan rechts volgen en weaven als de beste!
Ja jongens, je leest het goed, wij doen Rally-O Canadian style. Dat is echt leuk om te doen!

Om 13:00 uur stonden er twee toetskandidaten met hun pup en puub klaar, zij kunnen volgende week niet. Twee ontzettend leuke Mopsen, en ze hebben het prima gedaan heb ik gehoord!

Ik ben benieuwd hoe het volgende week gaat.
Om tien uur toetsen we dan zes Basis kandidaten, en om één uur hebben we maar liefst dertien puppencombinaties te toetsen!
We gaan het zien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s